Две свързани студиа – 2217 и 2218

90 m² / 4 гости
  • 90 m2
  • 4 Гости
  • 4 Легла
  • 2 Баня
  • Безплатен безжичен интернет

Две свързани студиа, 2217 и 2218 . Могат да се ползват като един апартамент  ( свързващата врата не се използва ). Площта на едното студио е 45кв.м (  на 2-ри етаж.) . Всяко  студио е обзаведено с две единични легла , разтегателен фотьойл , плосък телевизор ,  котлон с аспиратор, голяма и малка маса  ,баня с вана и бойлер. В коридора има две тераси който се ползват от всички. Възможност за ползване на двата къта за хранене с тераси . При заявка осигуряваме бебешко креватче  .

Room Amenities

Cable TV
Wifi & Internet
Towels
Slippers
Hair Dryer
Shampoo
Welcome Drinks
Pet Friendly

Наличност

Подобни апартаменти

Апартамент 3304

55 m² / 4 Гости

Ап.3304 – до 4 човека . Апартамента е от две помещения, спалня ( две единични легла ) и дневна ( разтегателен диван ) кухненски бокс , хладилник , два котлона , аспиратор ,маса със столове , 43инча телевизор . Всекидневната е много просторна и светла . Осветява се от прозорец на скосен таван . Баня с вана и бойлер. Възможно е ползването на двата къта за хранене с тераси и BBQ ( да се уточни предварително ). Площта е около 55кв.м.на 3-ти етаж .

Апартамент 3305

55 m² / Гледка към двора / 4 Госта + дете

Ап.3305 – до 4+1 човека. Апартамента е от две помещения, спалня ( две единични легла ) и дневна ( разтегателен диван ) , разтегателен фотьойл, кухненски бокс , хладилник , два котлона , аспиратор ,маса със столове , 43инча телевизор . Посоката на апартамента е на Изток и към двора на комплекса . Баня с вана и бойлер. Могат да се ползват общите тераси на 3-тия етаж или двата къта за хранене с тераси и BBQ ( когато е уговорено). Площта е около 55кв.м.на 3-ти етаж.

Апартамент 3302

Ап.3302 – Апартамента е от две помещения, спалня ( две единични легла ) и дневна ( разтегателен диван ) кухненски бокс , два котлона , аспиратор , 43инча телевизор . Посоката на апартамента е на Изток и към двора на комплекса . Баня с вана и бойлер. Могат да се ползват общите тераси на 3-тия етаж или двата къта за хранене с тераси и BBQ ( когато е уговорено). Площта е около 55кв.м.на 3-ти етаж.

EN / FR

Contact Info
Stay Connected

© Copyright CozyStay WordPress Theme for Hotel Booking.

Close